Санаторій Рубін місто Трускавець

Санаторіїв в місті Трускавець дуже багато, але переслідують вони насамперед головну ціль Трускавецькурорту - здоров'я людини!
Правила форуму
Цей форум створений НЕ ДЛЯ РЕКЛАМИ тому всі рекламні оголошення, та люди, що їх створили будуть нещадно банитися!

Санаторій Рубін місто Трускавець

Повідомлення ad_min від 01 березня 2010, 17:36

Санаторій "Рубін", який вже своєю архітектурою демонструє модерний курортний стиль, розташований в зручній нагірній частині Трускавця. Майже однакову віддаль проходить відпочиваючий, щоб відвідати різноманітні лікувальні заклади і торгово - діловий центр міста.

Санаторій "Рубін" розрахований на 960 місць. Це затишні одно - і двомісні кімнати з усіма вигодами, також одно - та двомісні "люкси" з телевізором, холодильником і телефоном. Для відпочиваючих з дітьми передбачені особливі умови.

В Санаторії "Рубін" комплексне лікування починається з діагностики та проведення різноманітних лабораторних обстежень та надання належних консультацій. На їх основі лікар призначає лікування. Санаторій має два урологічних і два терапевтичних відділення. Поряд з санаторієм розміщені багатопрофільна поліклініка № 2 і бальнеоозокеритолікарня № 2.

Комфорт і затишок, відпочинок і розваги Вам забезпечать кабінет психоемоційної терапії, масажні кабінети, тенісні корти, лекційно-концертний зал на 150 місць, кафе-бар, систематичні екскурсії, концертні програми у сусідніх палацах культури.

Перелік лікувальних методик

Захворювання нирок і сечовивідних шляхів:

- хронічний пієлонефрит і цистит в період клініко-лабораторної ремісії без ознак вираженої ниркової недостатності і артеріальної гіпертензії;
- залишкові явища перенесеного гострого пієлонефриту;
- сечокам'яна хвороба, без вираженого порушення функції нирок і відтоку сечі;
- стан після оперативного інструментального та апаратного видалення каменів з нирок і сечових шляхів;
- вроджені аномалії нирок при відсутності ознак ниркової недостатності і вираженого порушення відтоку сечі;
- хронічний простатит (нетуберкульозний) у стані ремісії;
- сечові діатези.
... тут рулюю я, синку :)
ad_min
Администратор
 
Повідомлення: 694
З нами з: 06 травня 2008, 22:25

Повернутись в Санаторії місто Трускавець, Трускавець курорт

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

cron




Агенція Трускавецькурорт місто курорт Трускавець :: Агентство Трускавецкурорт город курорт Трускавец :: Agency Truskavetskurort of city Truskavets Файне місто Трускавець - некомерційний сайт курорт Трускавець :: Прекрасный город Трускавец - некоммерческий сайт курорт Трускавец :: Wonderful Town Truskavets - unofficial site Truskavets Прекрасный город Трускавец - некоммерческий сайт курорт Трускавец :: Файне місто Трускавець - некомерційний сайт курорт Трускавець :: Wonderful Town Truskavets - unofficial site Truskavets ЗАТ Укрпрофтур - ослуговування туристів та туристичні групи по всій Україні :: ЗАО Укрпрофтур - обслуживание туристов и туристических групппо всей Украине :: JSC UKRPROFTOUR - reception of tourists and tourist groups throughout Ukraine